Over mij

Hi!

Mijn naam is Linda Koekkoek, en ben al jaaaren samen met Jeroen. We hebben twee zoons, Daaf (2019) en Mees (2020). Lekker druk dus! Ik ben altijd al geinteresseerd geweest in “alles wat met huizen” te maken heeft. Interieurstyling, huizen-programma’s en elke dag op Funda kijken. I love it!

Van Ambtenaar tot ZZP’er
Naast ELKASA werkte ik tot voor kort ook als beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening bij een gemeente. Hierbij had ik ook wel met bouwen en huizen te maken, maar dat werk was een stuk minder creatief.

Opleiding
Terwijl ik bezig was met mijn opleiding interieurstyling kwam ik toevallig de opleiding tot vastgoedstylist bij de Vastgoedstyling Opleiding tegen. Ja dit is het!

Ik ben nu gecertificeerd vastgoedstylist, en opgeleid tot expert in vastgoedpresentatie. Onlangs heb ik de cursus tot vastgoedfotograaf gevolgd en kan nu dus zelf foto’s maken van de door mij gestylde huizen. Binnenkort leer ik inmeten volgens NEN2580. Ik ben dus nooit uitgeleerd 😉

Ik kan je van alles vertellen hoe je je woning het beste kunt presenteren voor de verkoop. Over de optimale indeling, kleur & licht en ik heb veel praktische tips & tricks voor je. Daarnaast heb ik allerlei accesoires die je van mij kunt lenen, en zelfs kartonnen meubels van Cubiqz! 

Resultaat
Nadat je mij hebt ingeschakeld neem ik je een hoop denkwerk uit handen. Je weet precies wat je moet doen om jouw huis klaar te maken voor de verkoop en Funda. Het is aan jou of je dat allemaal zelf, of samen met mij wil doen. Ik help je er graag bij! Natuurlijk hebben we samen één doel: een goede prijs voor jouw woning, en dat deze snel en soepel wordt verkocht!

Waarom ik doe wat ik doe 🙂
Het eerste wat ik ‘s ochtends doe als ik wakker wordt is Funda checken, er is niets leukers dan als daar een van “mijn huizen” op staat. Ik krijg een brede lach op mijn gezicht als zie wat voor impact mijn hulp heeft gemaakt, en ik de voor- en na foto’s van de woning bekijk. Staat jouw huis daar binnenkort ook met mijn hulp te shinen? 🔥

Korte vraag? Neem contact met mij op!